Brillance Profession Progresszív lencse


Egy tökéletesen személyre szabott szemüveglencse, amely hosszú évekig kényelmes viseletet biztosít! 

A Brillance Profession szemüveglencse kifejlesztése az Essilor “limitált” legújabb lencsetervezési és gyártástechnológiai eljárásainak eredménye.

Egy forradalmian új progresszív szemüveglencse, amely viselője egyéni sajátosságait és életstílusát 100%-ban figyelembe veszi.

A mérési adatokon és a választott szemüvegkeret típusán túl a személyes életstílus, a szemüveg viselési szokások és tapasztalatok mind-mind szerepet játszanak a lencse gyártásában, ezáltal egy olyan szemüveglencsét hozva létre, amelyet tökéletesen viselője vizuális igényeire szabtak.

A Brillance Profession szemüveglencsék ultrakönnyű, ugyanakkor rendkívül tartós alapanyagból készülnek.

Minden szemüveglencse a Essilor “limitált” prémium kategóriás tükröződéscsökkentő felületkezelésével van ellátva, amely megóvja a szemüveget a karcolásoktól, és víz- ill. szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően könnyű tisztántart hatóságot biztosít.

Milyen előnyöket nyújt a Brillance Professionlencse?

Tiszta, természetes látás minden távolságra
Széles, torzításmentes látómező
Tökéletes mélységészlelés
Kényelmes, gyors képváltás a közeli és a távoli képek között


Kinek ajánljuk?

Azoknak a presbióp Vásárlóknak, akik az egyedi igényeikhez igazodó, tökéletesen személyre szabott, prémium multifokális lencsére vágynak, amely kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít, akármilyen tevékenységet végezzenek is a mindennapjaik során.


Fedezze fel a mindennapos tevékenységből adódó szabadságot látásában.
Szemüveglencse komfortos viselése találkozik a legjobb Ár – Érték aránnyal!


Akciós Ár listánkat a PDF ikonra kattintva letöltheti …