Diszkont_Kertvaros_Optika_Brillis_logo_png

A Brillis® szemüveglencsék Free Form technológiával készülnek, amely jelen pillanatban az egyik legmodernebb 3D-s gyártási tech- nológiának számít világviszonylatban.

A laboratórium gyártósorának úgy hardware, mint software része erre a gyártási technológiára lett specializálva, a legprecízebb hátsófelszíni lencsetopográfia elérése céljából.

Mit jelent ez az Ön számára?

Lehetővé teszi, hogy az Ön számára készült szemüveglencsék személyre szabottan, egyedi megrendelés alapján kerüljenek gyártásra, laboratóriumi körülmények között, elkerülve ezzel a tipikus tömeggyártási hibákat és a tömeggyártást jellemző„átlagolást”.

FreeForm_Kertvaros_Diszkont_optika_Brillis

Véleményünk és hitünk szerint, a látszerészet is egyike azon iparágaknak, amely nem hagyatkozhat statisztikai adatokra, ha valós, egyedi és minőségi megoldást keres különböző személyek eltérő korrekciós igényére.

Garancia:

Minden megrendelt szemüveglencse mellé 2 éves garanciát biztosítunk.

A garancia a következőkre vonatkozik:

  • az optikai minőségre
  • felületi kezelésekre, abban az esetben ha a lencsék a karbantartási útmutatónak megfelelően voltak használva

 Multifokális Plus Garancia:

A laboratóriumunkban gyártott multifokális lencsék a legmodernebb technológiával készülnek. 30 napos megszokási garanciát vállalunk, azt követően ha nem sikerült megszoknia multifokális lencséjét, garanciában cseréljük, egy pár  Free Form Bifokális, vagy egy pár Free Form Monofokális lencsékre.

Brillis_Garancia_Diszkont_Kertvaros_Optika

Szemüveglencse kínálatunk: